2023-09-25
📍 Power Burger (黄竹街) (深水埗)深水埗黄竹街2K号地舖呢间burger 主色用左橙色,sharp 到我即刻望左过去,见到佢既装修好用心,工业风格墙身仲有啲香港怀旧海报调,好有格调!👉焦脆鸡堡+(小食+麻辣姜啤酒)💰78+(78)😋😋😋😋.8/5💙鸡堡用上无激素鸡扒、芝士、洋葱、本地有机菜、自家秘制酱汁。鸡肉汉堡好有咬口又煎到好香口,劲juicy,佢个包都好岀色,汉堡包有煎香过,依然保持著湿润的口感,汁酱调味刚刚好💙小食我拣左四川麻辣薯条,食落好够辣,每条薯条都有麻辣香味,劲惹味😋😋💙麻辣姜啤酒,好特别,麻辣姜啤酒冻是一你会感受到一种微妙的麻木感,仲有姜的香气和味道。这种辛辣与麻辣搭配在一起,形成了一种独特的风味组合。👉 芝士汉堡 +(小食+coke zero)💰88+(38)😋😋😋😋.8/5金黄色的芝士融化在牛肉到,散发出浓郁的香气,浓郁的芝士和多汁的汉堡肉,汉堡肉好香脆同时又锁住咗啲肉汁,超浓牛味!佢个包真系好岀色烘得好脆,超正!💙呢个真系劲推介!好惊喜!佢个口感有d似鱼肉豆腐,即叫即炸,外脆内软软绵绵鱼手指金黄香脆,,食落仲好鲜甜!好食💙coke zero💞💞回
深水埗黄竹街2K号地舖
👉焦脆鸡堡+(小食+麻辣姜啤酒)
💰78+(78)
😋😋😋😋.8/5
👉 芝士汉堡 +(小食+coke zero)
💰88+(38)
😋😋😋😋.8/5
回头: yesYesyes!!!系好高质既burger !!!好好坐,又好好食,必会再嚟💕💕💕✨✨✨
#kermit食在深水埗