朋友话想食越南菜,于是就约佢今晚一齐食餐好既🤩上网见到依间餐厅评价咁高,一于离食下新野啦!依间地理位置好近,喺铜锣湾地铁站一出,行3分钟过对面马路就到啦,离到餐厅环境好新净阔落,依度嘅职员全部都态度有善😀 而且呢度嘅食物好多种类㗎,嘢食全部都好好食🤟🏻生牛肉牛坑腩片汤粉河粉依个饱肚得来又好味,碗面热辣辣,牛肉可以碌一碌再拎上嚟食就啱啱好,牛肉好林,好有牛味,而河粉弹牙,汤底又唔会太咸🥰煎虾米纸卷必食推介,虾🦐大大只,好鲜甜,里边仲有好多生菜,好Fresh🤟🏻重点系点着麻酱劲好味,估唔到味道咁夹!椒盐软壳蟹外层揸到脆卜卜,里便食到有啲蟹肉,好好味越式炸春卷呢个超好味,好松脆!越式牛油鸡翼浓浓既牛油香,外面好脆,内里劲多鸡汁白桃沙冰职员推介我饮依杯白桃沙冰,果然冇推介错,好白桃味,陪着嘢食一齐离饮超满足😛🥰🤟🏻

生牛肉牛坑腩片汤粉河粉

煎虾米纸卷

椒盐软壳蟹
外层揸到脆卜卜,里便食到有啲蟹肉,好好味

越式炸春卷
呢个超好味,好松脆!

越式牛油鸡翼
浓浓既牛油香,外面好脆,内里劲多鸡汁

白桃沙冰