餐厅: Poke Go (漆咸道南)
资讯:

一路见到有朋友都开始食夏威夷鱼生饭,但系𠮶日咁啱经过尖沙咀附近见到个Menu好吸引,所以入去餐厅食,一坐低staff就同我哋讲枱面上有Menu,可以自己圈低自己想食啲乜,跟住去柜台比职员入单,餐厅环境舒适,位置之间唔会坐得太迫。当日我就order了鱼生珍珠糙米配甜粟米、鸡蛋丝、麻酱豆腐,可以在免费加果仁、紫菜,Dressings 就拣咗芥末蜜糖酱,所有嘢同个饭好match,好fresh朋友就order了吞拿鱼寿司饭 配腌罗卜和海带,他大赞配料好正😊好好食。跟住我地仲order了一壶热四季春茶,里面有茶包和几块干柠檬🍋饮落好舒服诚意推荐大家一定要黎,因为职员好Nice,我地埋单个阵同职员倾左几句,同行朋友大赞好好食😋

自选夏威夷鱼生饭
2023-04-23