2017-07-27 241 浏览
呢排工作辛苦, 难得今日可以早闪, 好应该食返餐痛快既, 放题系一个好选择, 友人提议去呢间, 一于咁话!星期一至四以每位$258食120分钟日式烧肉放题, 无论价钱同时间都几合埋店内环境以木制卡位为主, 贴上不同日式画报, 几有日系烧肉风味呢度系以平板电脑落单, 快捷又环保, 除左烧肉外, 仲有刺身, 小食, 寿司, 炸物等供应, WOW...............咁即系考验我既"食力"姐?! (哈...哈.........)未认真落单前, 侍应先送上刺身船, 款式包括烧玉子, 三文鱼, 北寄贝, 八爪鱼, 仿鲍片, 荣螺, 蟹棒, 蟹钳等, 味道可以, 冰凉感觉当作头盘都几唔错!食紧既同时侍应亦送上烧肉拼盘, 肉类包括地狱鸡翼 (辣度十足又入味), 美国牛小排, 牛肉粒, 猪颈肉等试过边款好食可以再加单, 特别喜爱佢既美国牛小排及牛舌, 前者肉质嫩滑都几食到肉味; 后者有一定厚度, 食起黎软滑, 不禁要再加单呢度亦有海鲜类比你烧既, 唔驶只食肉咁肥腻嘛, 海鲜类包括蚬, 青口, 带子, 虾, 鱿鱼等蚬浸系汤中一齐煮, 虽然细只但食落几鲜甜又滑口; 虾烧完肉质稍为硬身左少少但都食

蚬浸系汤中一齐煮, 虽然细只但食落几鲜甜又滑口; 虾烧完肉质稍为硬身左少少但都食到虾味; 青口烧完都就几鲜甜又唔干!

除左烧烤, 我地当然唔会错过其他食物, 叫左刺身沙律同蟹籽沙律作为烧肉缓冲之选, 多一点菜嘛, 口感清新!

另加$30可任饮无酒精饮品, 食烧肉又点可以无冻饮架?! 多款汽水比你点, 点返个好耐无饮既有气利宾纳GUR 一 GUR先

炸物有我最爱同必食既芝士年糕, 口感外脆内软, 咬落有香甜软滑既芝士流出, 正到爆; 另外亦有香芉丸, 炸得甜脆可口; 咸食有炸多春鱼, 都唔细条架, 配以调味粉一齐炸, 真系可以完全成条食落肚, 滋味大爆发!

好食既野我地都有加单, 食到呢度其实已经好饱, 叫埋单之际, 侍应问我地想食咩味雪糕, 原来有雪糕送仲要系Movenpick, 我见到友人双眼发晒光, 食力mode系呢一刻又再次启动!