2018-12-29 122 浏览
夜晚7,8点黎到呢间铺头,简左个两人餐220蚊冇加一,可以任简两个包/治/甜品,店员通知北京填鸭包已经卖晒,男朋友就简左个咕噜鸡包,而我本身想简食陀地西多亦都冇晒,唯有简鬼老西多2.0,小食就简左盐酥菇。盐酥菇非常好味👍🏻吾会好油,食到停吾到口。咕噜鸡包有一块炸鸡同一旧菠萝,食落甜甜地咸咸地,但个人吾系太中意热食菠萝,所以觉得一般。鬼老西多系即叫即整,所以要等一段时间,上面既雪糕好似系即打的,同平时食既雪糕味道吾同,个人觉得非常好食,而且好有心机,雪糕吾会太甜,同底下面既法式多士非常配,多士中间的材料亦吾系茶餐厅既花生酱,而系类似吉士既馅😋野饮方面,系meun见到短笛咖啡呢个饮品,因为未饮过就试下,咖啡上面有拉花图案,但所用既杯不同于一般咖啡店用既杯,而系细细杯既玻璃杯,咖啡冇落糖,对咖啡冇咩认识既我吾知系米呢款咖啡吾会落糖,个人都系比较喜欢较甜既咖啡。
盐酥菇非常好味👍🏻吾会好油,食到停吾到口。