2022-01-03
呢几年每个月点都会食一次🤫因为真系 好 好 食🥰🥰🥰我哋因为疫情所以好耐冇系店里面食次次都系买外卖返屋企食 (记住同职员讲要分汤呀🙋🏻♀️)鸡扒面(😋10/10)系必食‼️‼️‼️‼️ (佢配清汤或者牛汤或者干伴面都好好食)个面分汤上,外卖返到屋企都系好弹牙‼️‼️ 仲有如果堂食嘅话,佢会有椒盐同埋辣椒油, 两样都好夹个鸡扒面,外卖都要记住问佢拎🤤🤤清汤(😋5/10)会系最清, 但系有淡淡嘅金华火腿味 牛汤(😋10/10)真系一定要试‼️ 唔系会后悔,佢系用牛骨煲足十几二十个钟,好浓冇味精干伴面(😋10/10)会有肉燥酱同埋青瓜丝一齐干伴 ,好够味㗎👍🏻另外牛肉面未影已经俾屋企人消灭左‼️🤫😂但系都系另一样必食嘅今次我仲试埋椒盐鱿鱼须(😋7/10)香口又唔咸😌 现场食应该更加好食因为隔咗一阵所以都有少少淋🤷🏻♀️每次我老公都一定叫埋香芋奶茶(😋8.5/10),佢就话好好饮,但系我觉得有少少假只味,我比较钟意珍珠奶茶多啲😊
因为真系 好 好 食🥰🥰🥰
我哋因为疫情所以好耐冇系店里面食
次次都系买外卖返屋企食 (记住同职员讲要分汤呀🙋🏻♀️)
清汤(😋5/10)
会系最清, 但系有淡淡嘅金华火腿味
牛汤(😋10/10)
干伴面(😋10/10)
会有肉燥酱同埋青瓜丝一齐干伴 ,好够味㗎👍🏻
另外牛肉面未影已经俾屋企人消灭左‼️🤫😂
但系都系另一样必食嘅