2024-12-24 34 浏览
叫咗4人餐,6百几蚊,不过我哋一行人异口同声都系话非常之唔抵,每人独立叫过pho 食仲好。前菜拣左「牛油鸡翼」同「软壳蟹芒果卷」,味道尚可不过不失。主菜「咖哩牛腩并蒜蓉包」,牛腩唔错够淋,不过面包太少,所以唔系几够饱。再黎「蒜蓉炒菜」,一睇就知唔够食,4个人每人夹一次就无哂…. 基本上去两𩠌饭店夹菜都可能多过佢。「椰香海鲜炒饭」 …味道尚可,不过份量系一个成年男士一个人食哂都唔够饱,唔好话4人,2人份量都勉强…. (只系同去酒楼食蒸既盅饭差唔多大,咁你话点够4人食)最尾「萫茄汤煮鱼」(要再加钱),味道一般无惊喜,不过由于前面𩠌菜完全唔够饱,失望既感觉已经对条鱼无乜印象。呢个价钱唔算平,味道已经唔期望太大,但个份量可以令每个人都食唔饱(4个成人2男2女正常食量),真系非常失望😞⋯⋯ (无影相因为太细太少引唔起兴趣影)

前菜拣左「牛油鸡翼」同「软壳蟹芒果卷」,味道尚可不过不失。

2024-12-23