(非会员)
寻晚同d fd去左呢间小肥羊打边炉, 唔知系咪任食o既关于, 汤底得鸳鸯汤底同滋保清汤拣, 我地眼见好多人都叫左鸳鸯汤底, 所以就有样学样叫左个鸳鸯汤底!!个汤底同d料一齐黎到, 咁我地拿拿淋掉晒d野落个汤度打啦, 我有个fd话, 呢间野d汤好够味, 所以系冇豉油比架!!一见到辣果边d野都熟啦, 就即刻夹旧鱼皮饺, 点知"赵"多几"赵", d辣味开始走晒出黎, 简直就系辣到攞命, 我都算系食得辣o既人, 都唔系几顶得顺佢d辣!!清汤果边都可以接受到, 不过都系太咸啦!!唔知系呢间野唔想就返香港人d口味, 我谂佢d味系跟返北方口味架啰!!至于d料方面, 可能系任食o既关系, 除左羊肉同菜心之外, 差唔多全部都有劲重o既雪味啰!!就算个汤浓到咁, 都盖唔晒d雪味!!呢间野唯一比较好o既就系佢o既服务, d阿姐会好主动咁加汤同茶啰~~d侍应唔会叫极都唔应你果只啰~~