2024-10-03
餐厅位于奥海城3期 , 是一间主打重庆小面同成都冒菜既餐厅 , 餐厅有室内同户外座位 , 感觉都几CHILL而家餐厅做紧无限时任食烤串及凉菜放题 $168/位烤串一份为10串 , 每串既份量都系一口size , 食下食下就会唔觉食左好多串 , 每串都加左香料 , 味道又香又惹味烤黑椒小香猪烤把把鸭珍烤鸡肉小串烤五花肉串烤鱿鱼小须烤新疆小肉串烤羊肉小串凉菜方面都有好多选择 ,有冷吃牛肉、川烧牛腩、鱿鱼、凤爪、鸭郡把等等 , 不过我地只系叫左麻辣鱿鱼须 , 都好辣好惹味饮品方面,餐厅提供各式茶包免费泡茶 , 其中包括有玄米茶和麦茶选择 , 解渴又开胃。如果想饮汽水就需要另外收费,每罐$12见隔离枱好多人都叫左汤面食 , 我地都忍唔住叫左一碗鹿茸菇鸡汤面自助解辣冰粉如想食甜品, 加$9就可以无限食冰粉, 配料多样化,可以按自己喜好添加不同配料
而家餐厅做紧无限时任食烤串及凉菜放题 $168/位
烤黑椒小香猪