餐厅: 海皇漁港
资讯:

2024-01-20 524 浏览
今日同屋企人去海皇渔港饮茶,真系叹到我一句「正」!首先话你知,佢个🐠百花酿鱼肚,真系啖啖都意犹未尽,鱼肚弹牙得嚟唔油腻,啲酿料仲好饱满,每啖都咁juicy,好食到停唔到口。跟住试咗个叉烧肠,哇!叉烧熔口得嚟,肥瘦适中,完美融合喺肠皮嘅Q弹之间,真系「几可以」!至于凤爪排骨饭就经典咁包你饱肚,点心皇帝凤爪啖啖肉,口感黏唔腻,排骨又香喷喷,入口即化,真系👍。而金钱肚就叹到我眼前一亮,新鲜滑嫩得嚟份量足,食得我心情都舞熊起上!整体嚟讲,今次饮茶,除咗所谓嘅「茶位贵三蚊」之外,味道、服务、体验都系一流,真系「食在好滋味」。下次饮茶,海皇渔港定系我嘅首选,无错过!😊🍽️🍵