2022-06-11 52 浏览
今日喺观塘九啲嘢要做所以好早就要去揾一间餐厅食咗个lunch先呢度大厦有几间餐厅见到4楼呢一间叫做乐舍嘅餐厅好似唔错呢间餐厅嘅环境非常之舒服因为座位同座位之间嘅距离感好大坐得好舒服!而且装修都系以啡色木系为主感觉系好温和呢间餐厅佢系有食烧嘅套餐同埋一般嘅lunch set今日我唔想食烧鹅我想食lunch set所以就叫咗一个美国安格斯牛丼除咗一般嘅套餐之外客人仲可以加配一啲嘅小食其他嘅酒类饮品而且呢度做会有happy hour嘅session 一啲都唔贵㖞下次可以过嚟试吓先午市套餐系会附送沙律同埋面豉汤沙律配上一个清新嘅沙律酱令我开咗个胃面豉汤就不过不失到呢一个主菜嚟啦份量嘅系比我想像中大牛肉嘅片数亦都比我想像中嘅多 饭中间仲有一个半生熟温泉蛋超级正一笃穿佢用嚟捞饭简直系一流呀牛肉嘅腌味非常之香浓而且一啲都唔会好暗 酱汁味又唔会话好重口味用嚟送饭简直一流店员嘅态度亦都非常之好整体性价比都唔错
呢度大厦有几间餐厅见到4楼呢一间叫做乐舍嘅餐厅好似唔错

除咗一般嘅套餐之外客人仲可以加配一啲嘅小食其他嘅酒类饮品