今次我去咗间讲究西班牙菜嘅食肆,第一次试佢地嘅烧乳猪,真系惊喜到我!啲皮脆到不得了🥁,啲肉又嫩又香,啱啱好喷鼻,有少少似西班牙传统做法,但系呢度做得更加modern一啲。虽然同Ole比起来,佢地个皮做到更系啪啪声,但我觉得肥肉同肉味方面,Ole仲系王👑。至于Fofo by El Willy,今次就稍微逊色啲,特别系MESA 15出品质素差唔多,价钱仲抵食,Fofo下次加油咯!但话说返黎啦,呢个乳猪真系下次我仲会再黎食👍。至于其他嘅菜式就有啲hit or miss。话说西班牙风味好似突然间大晒,足球、赛车、名副其实嘅Tapas,成日见到人提。今次食完呢个,我都开始觉得,搭上呢股西班牙热潮,真系无咩不妥!