2016-08-08 1729 浏览
California Kitchen Pizza系我间食堂,真系好钟意食。好味,又大大碟。每次必食凯萨沙律,两人都食全份,$120,酸酸哋,芝士片又match😋!大爱!今日试新产品-牛油果蛋卷,附两款酱,白色奶油&粉橙色少辣千岛,个人认为白色酱match啲,其实唔点酱都已经好好食,因为本身卷入面已经有酱,唯一不足系牛油果味唔出,可能本身入面嘅酱已经太抢,建议牛油果加多少少。再来鸡肉菠菜面,我天真哋以为系菠菜+面,原来系菠菜做嘅绿色面😂,不过都几好食,摡埋青柠汁上面,好漏嘅cream面即刻fresh晒,面连紫洋葱&红黄椒一齐食,好有去咗泰国嘅feel。一如既往,无令我失望👍。
  • 凯萨沙律
  • 牛油果蛋卷