2019-10-17 113 浏览
上次试完蛋糕 对佢念念不忘所以又要再去买😆日本白桃 ($60)新出架!要即刻试下!好清新 上面仲有白桃果肉!但要记得唔好食完朱古力先食佢 如果唔系会无咩味😂-香浓开心果 ($65)好少见到蛋糕有开心果味 所以即刻试左 好好味呀😍本来以为蛋糕就系纯戚风蛋糕 入面咩都无 但每个蛋糕入面都有唔同既cream 衬返个款蛋糕既口味!-双重朱古力 ($54)上次食完觉得太好食 要再食过!好好香浓既朱古力味呀! 仲食到有D酒味 加埋上面D脆脆, 好正🥰 同屋企人系咁争食D脆脆😂 系第一个清哂既蛋糕!-玫瑰红桑梅荔枝 ($60)呢个系la familie 既推介 好香!! 😍好岩女仔afternoon tea食既野 haha 男仔就未必岩喇🥺但平时D玫瑰蛋糕都好少做得咁香!
上次试完蛋糕 对佢念念不忘所以又要再去买😆

日本白桃 ($60)
香浓开心果 ($65)
双重朱古力 ($54)
玫瑰红桑梅荔枝 ($60)
但平时D玫瑰蛋糕都好少做得咁香!