2016-10-30 838 浏览
美心啲中菜平时都算系有品质保证,谂住中伏极有个谱,所以打算临飞前饮返餐茶。入到去装修、碗碟、摆盘各样都系精美既。点知啲野食一食落口就知错喇。雀笼点心:鲍鱼挞、蛋挞同叉烧酥都系唔够热、无味,而个皮系林既。全部都好似摆左好几日先拎出黎serve畀人咁。啲虾饺、烧卖又系无味既。最顶瘾系个什么星斑饺,个皮鲜橙色但又出奇咁厚、入面啲「鱼肉」又系无味,完全唔知自己摆左啲乜野入口。胡椒牛肉包:个味都正常,但完全做唔到山煎包应有既脆同香口,反而系湿同软既。食物质素差都算啦。最正系啲员工既服务态度。有个带有乡音既中年妇女,落单全程藐咀藐舌,其他员工又跨过几台食客互相指责。我屋低楼下间街坊酒楼啲员工仲well-trained过呢班人呀sad总括黎讲,食物质素差、员工无礼貌,配合埋呢个价钱,我真系睇唔到我有任何再食呢间餐厅既理由。

雀笼点心:

胡椒牛肉包:

食物质素差都算啦。最正系啲员工既服务态度。

2016-10-30