2021-07-18 303 浏览
睇完饮食男女段片,即约朋友去try吓,先嚟冰镇鲍鱼,够淋又入味👍,再食两个小食:黑松露磨菇卷同蛋黄哥鱼片。两个都好味,送酒一流。到主菜,食咗盐烧海东星班,皮脆肉滑,香口得嚟又有鲜味。台式牛肋肉,牛肋肉煮到入哂味又劲淋,加埋D番茄,劲好味,忍唔住要叫多碗白饭捞汁食😂小炒皇,乜都有D,系以芽菜为主,不过本人对芽菜一般般,不过朋友食得好开心,佢话原来芽菜系好难整得好食,要入味又唔会出哂水好难,佢好欣赏😅脆皮鸡,呢只鸡有料到,令个fd对脆皮鸡改观,完全唔同去饮𠮶D脆皮鸡。皮脆肉滑又够咸香,秒杀😂清炒时菜,呢个普普通通, ok但又无特别。4个老友几个小菜饮埋啤酒,吹水笑下食下饮下,开开心心又一晚。叫理单嘅时候,老板叫我地试埋南瓜露,盛意权权叫咗2碗4个分,竟然有惊喜,唔太甜又超香浓,比太湖酒家食过嘅更出色,强烈推介。👍
睇完饮食男女段片,即约朋友去try吓,
到主菜,食咗盐烧海东星班,皮脆肉滑,香口得嚟又有鲜味。
清炒时菜,呢个普普通通, ok但又无特别。
  • 台式牛肋肉,南瓜露