2023-10-27
🤤香酥七味鸡软骨前排去食左间好野,呢间以西餐为主,环境好舒服,有得打吓卡,静静地咁,好舒服咁坐系度,轻轻松松同朋友倾吓计,已经好满足,呢间餐厅地点都好方便,我地叫几款菜式,呢一碟系小食来,好有香酥味既鸡软骨,鸡软骨都特别多,旁边仲有埋柠檬,加上柠檬汁鲜味更突出🎏🤤牛油蒜香烧大啡菇配BB菠菜忌廉黑松露意大利饭一边倾计一边食,时间都过得好快,跟住就到呢一份意大利饭,睇到好似好细咁,原来份量都好多下,最吸引系大啡菇,入面好多汁同时又好有菇味,再加上牛油蒜香,真系好食到不得了啦🎏🤤香煎北海道带子配南瓜忌廉意大利饭头先食过我地都好满意,而呢一碟都唔例外,未见过咁大只带子,好甘甜好食,意大利只粒粒都好滑🎏🤤Lucky’s 沙律四重奏配和风汁呢一碟沙律好有惊喜,除了菜之外,其他配料都相当多,样样都好新鲜,清爽既味道食完好开胃,牛油果好新鲜,吞拿鱼沙律又好有鱼味,鲜虾好大只,烟三文鱼够咸🎏