2022-06-01
老爷奶奶最钟意的烧烤堂😍基本上🤤谂唔到食咩嘅时候都会去呢一间🤭呢一间嘅位置系东大街近天后庙🙆🏻♀️位置有少少隐蔽行到去最笃笃🐽不过入去食嘅人要注意呢度嘅环境系好迫😅今日天气劲热一坐低即刻叫咗支梳打水嚟饮🤤自己大左就嚟沟🫢印象中好似每$300就free一个人嘅开瓶费💃🏻星期日6:30嘅时候嚟到唔算多人👍🏻今次都食咗好多嘢😝好似啲嘢唔驶钱咁🤣最钟意食呢间嘅青苹果鹅肝多士❤️咬落去一啲渣都冇入口即溶外脆内软🥹鸡皮墨鱼滑外层烧到好脆口入面又劲爽口双层口感🫶🏻明太子鸡柳鸡肉滑到爆炸配埋明太子入口超级match不过另一款柚子鸡柳就好咸🤷🏻♀️同埋另一样一定要食嘅系甜奶油牛油包😝我哋仲叫咗好多其他嘢食有鸡泡鱼/盐烧马友/广岛蚝/蛏子皇/烧茄子/黑糖烧菠萝/和牛/黑毛猪五花腩.....四个人食完买单1500蚊食咗咁多嘢😍超级满足👍🏻美中不足系呢度真系座位太迫同埋冷气唔够🤷🏻♀️
最钟意食呢间嘅青苹果鹅肝多士❤️咬落去一啲渣都冇入口即溶外脆内软🥹 鸡皮墨鱼滑外层烧到好脆口入面又劲爽口双层口感🫶🏻
同埋另一样一定要食嘅系甜奶油牛油包😝
我哋仲叫咗好多其他嘢食有鸡泡鱼/盐烧马友/广岛蚝/蛏子皇/烧茄子/黑糖烧菠萝/和牛/黑毛猪五花腩..... 四个人食完买单1500蚊食咗咁多嘢😍超级满足👍🏻
美中不足系呢度真系座位太迫同埋冷气唔够🤷🏻♀️