2018-01-29
又到一年一度妈妈妈👩嘅生日饭,今年已经冇咗半价优惠啦,得翻七折咋,虽然系咁,我哋都照食,如果再低过七折,我好大机会放弃。。。铜锣湾呢一间质素非常稳定,尤其是寿司饭唔会太湿(unlike mk moko one)!服务态度非常好👍🏻👍🏻!待应好贴心,特登安排有回转的卡位😍😍今次食得真系好饱!食咗我最钟意食嘅北海道海胆,唔系次次都有㗎,鲜甜度非常高,仲食咗我最钟意嘅大吞拿鱼腩,入口即沈!讲多少少啦,我自己就觉得大吞拿鱼腩已经够晒好食,唔需要食特大,因为特大太油!钟意食有筋嘅应该要适中吞拿鱼!开心大发现发现火焰火🎆🔥炙大吞拿鱼仲好食,外脆内软!火🔥炙鱼背我每次一定会叫~因为佢嘅幼稚搭唔到非常平均,唔会太油,烧完之后咁唔会太韧!真系有水准!其实我奉劝钟意食三文鱼腩的朋友一句,快啲转食油甘鱼腩!真系食过返寻味!而且系自助餐𠮶度大食大喝,我情愿去呢一间有高质素嘅寿司🍣店俾250HKD,食到咁饱咁靓咁好味嘅一餐晚餐!