2021-11-07 416 浏览
第一.服务真系差!如果公司系唔够人既就请多啲人啦!叫人洛单要等咁耐!第二.洛完单等左4个多字先同我讲无个样野食?第三.野食到左啦⋯⋯竟然系暖既?都唔紧要𠮶份牛扒真系干到阿妈都唔认得啰!仲要系成个晚餐Menu最贵198和牛?我觉得真系浪费咗个牛扒!仲要两份都系咁难食!食左几啖真系顶唔顺第四.最后野饮要开口叫佢先送过嚟!老实讲我今日系第一次去呢间嘢到食!贵都唔系咩问题系野食真系好难食!我哋食过好多次西兰牛扒.和牛.A5.都未食过咁难食啰!仲要系198嘅价钱?仲衰过茶记啲牛扒!我同我老公都唔会有下次!原本开开心心出街食晚饭!点知个结果仲衰过自己煮!最后我系到真心想同呢间餐厅嘅老板讲如果你无心管理呢间餐厅就关门啦!唔好再害人
第二.洛完单等左4个多字先同我讲无个样野食?

第四.最后野饮要开口叫佢先送过嚟!

仲衰过茶记啲牛扒!

和牛
2021-11-07