2021-12-08 101 浏览
呢个星期真系好忙啊,有好多个project要做!不过好彩,今日系最后一日,所以可以比自己提早食一个靓靓早餐😘去咗呢一间位于K11 musea既Sip Art😎我一去到呢间餐厅嘅时候,就已经望到有好舒适嘅位置可以坐!然后就望到餐牌上面都有好多唔同嘅选择!而且呢度嘅店员服务态度非常好,除咗会讲解下呢度嘅特色之外,亦都会好用心咁招呼😎试咗一个越南咖啡,呢杯咖啡好特别,有好特别嘅香味,而且呢个咖啡非常提神!同埋饮得出系好靓嘅咖啡豆😘另外仲叫咗一份龙虾汤同埋越南法包,呢个龙虾汤好好饮,有好香嘅龙虾味道,而且配合埋呢一个法式面包一齐食真系好正!同埋见到有一个好吸引嘅窝夫,所以就叫咗试吓!呢个窝夫热辣辣,而且非常好食!好甜!但系唔会好漏😘😘
去咗呢一间位于K11 musea既Sip Art😎