2021-11-08 93 浏览
食过唔同嘅pancake, 今次试呢只令我同男朋友都不禁惊叹点解咁好食架🤤🤤1. Tiramisu pancake $112本身就咁食第一啖pancake,已经觉得好神奇,唔系咩松软、外脆内软、弹下弹下,而系佢成个味就系好好味😋,值得一试,再加埋侧边个cream,同埋出味d嘅tiramisu有d似雪糕咁嘅cream,沟埋个pancake都几正😆2.香蕉鲜奶🍌 $38因为两个人去食,要叫两款,咁啱见到香蕉鲜奶就试试佢☺️,第一啖觉得正正常常几fresh香蕉鲜奶,但第二啖开始发觉佢个奶味好香,唔系平时饮开个d鲜奶味,同香蕉好夹,未黎pancake都饮左好多🥰🥰🥰如果系其他地方食个pancake都差唔多百几蚊,不如黎呢到食,食完好似真系幸福d🥰🥰(自己睇番都觉得自己似打手🤣)

1. Tiramisu pancake $112

Tiramisu  Pancake

2.香蕉鲜奶🍌 $38

香蕉鲜奶

(自己睇番都觉得自己似打手🤣)
2021-11-08
Tiramisu  Pancake