2010-07-08 130 浏览
是日返工, 行出门口, 竟然发觉时间尚早. 那先去银行办点小事, 再回来, 依然时间充足. 反正出门前, 冇食到任何野. 刚好又路过楼下的多多,,,,虽然我一向对多多的快餐部有强烈的偏见. 但想快快趣食个早餐, 就脚方便, 都系入黎多多啦.好快就有决定, 叫了一个牛扒煎蛋, 西式早餐. 而且多多既快餐部, 出哂名快. 系收银处俾哂钱, 牛扒鸡蛋虽是即煎, 但也不用等太耐. 卖相, 同连锁快餐店相若, 牛扒薄薄的, 最好就系肥肉边唔韧. 不过, 块扒系干煎, 肉汁同油已经混在一起. 而且味道冇乜. 煎蛋, 是全熟, 煎到老哂的蛋, 干争争.....完全冇蛋香. 而奶茶就一般, 没什么特别.味道....真的去连锁快餐店食早餐会好食过佢. 多多, 都系食佢既面包, 感觉会好d.

$22 (早餐)