出深水埗找好西吃,本身谂住encore食素年既,误打误撞行左去隔离条街,路过门口见个menu好似ok,就试一试。整体味道ok既,但性价比唔高(lunch set饮冻柠茶要另加$15 lol),份量都唔算大,食完仲有啲空虚,觉得嘥左quota,早知食素年无咁嬲,今次真系老猫烧须。😩当日时间大约3点几4点,入到去全个场得一枱客(当时系惊惊地系伏),硬著头皮坐下了。点餐用剔纸仔形式(有d唔环保),个waiter好cool无乜礼貌,感觉不太好餐厅有下午茶set,但系拣唔落手(因为真系太轻盈 唔会食得饱),所以都系叫返lunch set1) 和牛酿大啡菇汉堡伴薯条 $70- 本来叫$90 A4和牛汉堡,落完单佢先话售罄 ,咁无计,唯有食呢个 (但我想要多d肉呀......)- burger ok la,正常野,略嫌碟野有d冻,热啲会好啲- 成碟份量唔大,好快食完- 薯条几好㖞,脆脆的,有薯味- Latte用机器冲,麻麻地,no good2) 明太子意粉 $60-  后悔叫呢个餐😩😩 明太子酱味道系几好既(都系用现成酱整),但系 好 空 虚。除左跟一只温泉蛋之外就无了,就好似食紧一碟有明太

1) 和牛酿大啡菇汉堡伴薯条 $70

- 成碟份量唔大,好快食完
- 薯条几好㖞,脆脆的,有薯味
- Latte用机器冲,麻麻地,no good

2) 明太子意粉 $60

-  后悔叫呢个餐😩😩 明太子酱味道系几好既(都系用现成酱整),但系 好 空 虚。除左跟一只温泉蛋之外就无了,就好似食紧一碟有明太子酱既淀粉质咁,无其他野送下口 (i mean 肉类/海鲜),好dry.....而且份量唔大,食完会觉得唔够。
- 强烈建议店家配返个𩠌,虾呀蟹肉呀乜都好啦⋯⋯最多adjust返个价
明太子意粉

总结:食完唔会觉得满足,唔算话好饱,我净系记得我当时食完系觉得好嬲同揼心口,同一个价钱我去隔离食素年一定会满足好多,点解我要屎忽痕试新野😩😩😩😩😩