屋企人已经食过一次,佢哋话系有超多食物选择,系有海鲜食又可以打边炉又有点心食!所以星期六就同佢地再食咗一次✋🏻首先,就系食海鲜蒸锅,海鲜系已经固定左有八款海鲜,海鲜们都系不错的,但系就冇任何冇蒜蓉喺海鲜上面,我系极度爱蒜蓉的所以就觉得可以加番啲蒜蓉好啲🤣🧄但系海鲜系好食的,特别系龙虾口感系弹牙的再加上龙虾膏。之后,就系可以食火锅了。火锅是任食的,就是按照自己的食量再叫食物!每一个系列的食物都有尝试到🥸肉类方面,猪肉同牛肉都系林的,但未到最好食的质素。丸类中竟然有陈皮鱼蛋,我系超级爱的!蔬菜就食咗唐生菜,都ok嘅🥬点心方面一定要介绍一个超级特别嘅面包,🍄回味蘑菇包,一睇就知系用心制作。揭开笼盖嘅一刻,一阵香气扑鼻而来,令人垂涎三尺😋。蘑菇包嘅表皮烘烤得恰到好处,触感轻轻松松🍃,颜色同真正嘅蘑菇无异,寓意巧妙,令人欣赏不已👏。轻轻一咬,面包内蕴藏嘅丰富香气立刻四溢,好似秋意浓郁嘅森林散发出嘅气息🌳,复合面包嘅甜美与蘑菇嘅淡雅交织,形成一种唔可多得嘅滋味。呢款蘑菇包嘅心思,更系体现喺佢嘅内馅。滑润嘅蘑菇馅料如丝绸般软滑,而且同外皮嘅薄厚搭配得宜,每一口都可以品尝到面包同馅料嘅和谐共鸣🎶。无论
首先,就系食海鲜蒸锅,海鲜系已经固定左有八款海鲜,海鲜们都系不错的,但系就冇任何冇蒜蓉喺海鲜上面,我系极度爱蒜蓉的所以就觉得可以加番啲蒜蓉好啲🤣🧄但系海鲜系好食的,特别系龙虾口感系弹牙的再加上龙虾膏。之后,就系可以食火锅了。火锅是任食的,就是按照自己的食量再叫食物!每一个系列的食物都有尝试到🥸肉类方面,猪肉同牛肉都系林的,但未到最好食的质素。丸类中竟然有陈皮鱼蛋,我系超级爱的!蔬菜就食咗唐生菜,都ok嘅🥬点心方面一定要介绍一个超级特别嘅面包,🍄回味蘑菇包,一睇就知系用心制作。揭开笼盖嘅一刻,一阵香气扑鼻而来,令人垂涎三尺😋。蘑菇包嘅表皮烘烤得恰到好处,触感轻轻松松🍃,颜色同真正嘅蘑菇无异,寓意巧妙,令人欣赏不已👏。轻轻一咬,面包内蕴藏嘅丰富香气立刻四溢,好似秋意浓郁嘅森林散发出嘅气息🌳,复合面包嘅甜美与蘑菇嘅淡雅交织,形成一种唔可多得嘅滋味。呢款蘑菇包嘅心思,更系体现喺佢嘅内馅。滑润嘅蘑菇馅料如丝绸般软滑,而且同外皮嘅薄厚搭配得宜,每一口都可以品尝到面包同馅料嘅和谐共鸣🎶。无论系质感抑或系味道,呢个蘑菇包都戥好多只是外表好看嘅点心拉开差距。食落去嘅感觉,好像置身于一个幽静嘅森林之中,心灵都跟住净化咗似嘅🧘🌲。🐱‍👤试过之后,我绝对推介呢个蘑菇包。佢嘅味道就好似秋天嘅微风🍂,细腻又悠长,食完之后仲会令人回味无穷,真系一次愉悦嘅味觉体验。无论你系菇类控定系寻求新鲜饮食经验嘅食家,呢个创意十足嘅蘑菇包都绝对值得一试🥇。