2015-04-03 242 浏览
知道左4月1日推出新口味白朱古力,仲有扭纹 (见到扭纹雪糕就好怀念当年7仔软雪糕😭),已经急不及待 😍😍 吉吉本身都好喜欢Godiva黑朱味雪糕,因为味道够浓郁,软硬度又好,不软也不太硬,最开心系可以满足到久违了的软雪糕瘾!不过食黎食去都系单一味道,有时都觉得食到闷闷地... 讲返白朱味道;第一口,好sweet嘅感觉😍 以为淡戌戌,点知好浓郁,真系好似溶左嘅白朱咁。然后再一口黑朱,哗,又去返好浓郁带少许苦嘅黑朱味😍 一甜一苦,好鬼正呀!两者中和左大家,互补不足!话咁快食完,好想追加呀!寻日返工做到好辛苦,放工想开心下,即刻谂起Godiva雪糕,二话不说过左黎,果然无失望!开心哂👏👏👏估计如果净白朱,可能会软甜。或者要心情极差先去试😝😝

估计如果净白朱,可能会软甜。或者要心情极差先去试😝😝
Godiva 黑白朱软雪糕
三款口味
2015-04-02
$45 (其他)
Godiva 黑白朱软雪糕
三款口味