大年初二,因为下午餐要同亲戚食,但又约左人出街。所以今餐都系食少少就算。一入门口,见到好多冲绳既酒樽同埋佢有几个既位都系好似木桶咁圆背。求其揾个位坐低左,望下个餐牌,其实好多野都想食,但系因为下午果餐其实已经食左啲野,所以叫左一个海鲜沙拉,正式既名唔系好记得。同埋一个豚肉烧。个海鲜沙拉,我见到好大碟。同埋佢海鲜比例好多。食落啲海鲜都仲有一定觧味。刺身包括:虾,吞拿鱼,油甘鱼。我觉得好抵食。可惜佢既腥味比较强烈。呢个关西烧我觉得有少少似我系大阪食既,佢系无面,只系有肉同菜。肉既份量好多。酱汁比较浓,食完比较口干。不过都算大碟,两个人食~都觉得够饱。食物分数我会俾 8/10, 环境 8/10 因为可能系年初二,都好静。座位都唔算好迫。不过因为呢排忙,呢个都已经1星期前食,唔记得左几多钱,不过应该系200以下既 ! 合理~~

2016-02-09