2022-05-17 457 浏览
以前西营盘已经有食开, 一间食物正常发挥嘅餐厅.我8:55pm 入去, 个接待员话冇问题叫我哋快啲order比钱先就得, 咁我5分钟order好比钱坐低咗, 大约5-10分钟啲嘢食到晒, 我哋2个人都order咗4样嘢食, 我见我哋最尾五六台咁我已经尽量食快啲, 不过真系李老板!我食咗几分钟 𠮶个阿姐走过嚟同我讲”你哋可唔可以食快啲!” 其实净系比几分钟我食, 不如一开头就同我讲要闩门! 我睇吓只表𠮶阵系9:18pm, 跟住佢哋真系同你玩熄灯走人 ….. 我知你哋出名, 其实招呼唔到咪叫人叫外卖或者唔好做, 好简单~ 人哋唔会怪你~不过又要赚埋又唔愿service! 最后我哋夹硬倒晒落个口度顶住晒禁走! 做餐饮业做到咁其实对得住个客人咩?食物 ** 态度令我觉得食咗屎咁环境 **** 系特别嘅服务 * 如果有得比负* 佢负4* 简直对唔住个餐饮业界卫生 *** 正常观塘水平抵食 * 比完钱唔比时间人食 点话你抵 价钱一般

食物 ** 态度令我觉得食咗屎咁
环境 **** 系特别嘅