个人唔系太钟意食burger,可能系一直都冇食过啲高质素既🤣~相反身边就好多人都好钟意食!直到前几日去咗呢间主打burger既餐厅,就刷新左我对burger既观感!真心推介!而佢既装修走简约工业风,同样都好型格,赞!🥰✎ 鹅肝安格斯汉堡 如果单独食鹅肝,会试到佢表皮煎到硬硬地,一咬入面,又腍又juicy,鹅肝味好重😚成个包食既话,又系另一种感觉。虽然有一层薄薄既芝士,但味道俾鹅肝同牛肉盖过左,只系有淡淡芝士味,而牛肉红润多汁,味道浓郁,好好食!下面有啲酸酱,夹埋一齐食好开胃👍🏻平时d burger中间系夹生菜,而佢d burger好特别,系夹爽脆既豆苗😳系包到食到豆苗感觉几特别,口感层次upup💗✎ BFF 小食拼盘入面包3只鸡翼3只、3粒脆鸡粒、6片洋葱圈、3件一口芝士同番薯条。鸡翼烤到劲香脆,少少咸不过都几好味既!☺️一口芝士入面满满芝士,浓浓芝士味,good~至于蕃薯条脆脆地,少甜,个人觉得唔够甜,唔太似蕃薯哈哈,不过味道都唔差既。鸡粒呢,入面软腍而滑嫩,出面炸到少脆,几香鸡味🤤!洋葱圈,一开头味道淡淡地,后来越食越有洋葱味~整体黎讲,味道都唔错!😙✎ 薯格有啲少辣有啲唔辣,辣个d

✎ 鹅肝安格斯汉堡

✎ BFF 小食拼盘

✎ 薯格
有啲少辣有啲唔辣,辣个d都辣得几惹味,咬落脆脆地!😋而佢用既蕃茄酱系Heinz牌子,劲酸,最岩用黎沾炸既野黎食~
鹅肝安格斯汉堡
BFF 小食拼盘

2022-10-12
$135.5 (晚餐)
鹅肝安格斯汉堡
BFF 小食拼盘