2013-08-13
想试caffè HABITŪ好耐, 今次试左个Afternoon Tea setTEA SET的价钱好似系$148, 有一件三文治(大), 一件是日精选蛋糕, 一个muffin, 两件Brownie, 两块曲奇和两杯茶/咖啡原来佢唔会好似其他High Tea Set咁以双层架送上架!只系普普通通咁以印有caffè HABITŪ 的普通白碟送上我地简左个三文鱼Bagel, 精选蛋糕系cheese cake, muffin好似系花生酱味, 另外我地好似加左十几蚊转一杯做古古力, 一杯就系latte(心心拉花)个三文鱼Bagel 好难切, 所以我地放弃左, 决定上下分开一人一半食哈哈食落好硬, 但系食食下佢其实几好味!Brownie同曲奇都唔错!但个cheese cake我地觉得麻麻地, 唔系好够实, muffin拎走左因为太饱!杯latte好香!THE ONE 分店环境唔错, 可以望九龙公园, 仲望住蓝天食野, 好舒服!
我地简左个三文鱼Bagel, 精选蛋糕系cheese cake, muffin好似系花生酱味, 另外我地好似加左十几蚊转一杯做古古力, 一杯就系latte(心心拉花) 个三文鱼Bagel 好难切, 所以我地放弃左, 决定上下分开一人一半食哈哈
食落好硬, 但系食食下佢其实几好味! Brownie同曲奇都唔错!
但个cheese cake我地觉得麻麻地, 唔系好够实, muffin拎走左因为太饱! 杯latte好香! THE ONE 分店环境唔错, 可以望九龙公园, 仲望住蓝天食野, 好舒服!