3天前 0 浏览
评分制度: ( 0 至10 )龄最低分,十为满分....其实 下午想揾啲嘢食,又想饮杯冇植脂奶 冲嘅奶茶, 遥远望下见到佢有黑白奶,所以走入去试下。叫咗 有咖哩海鲜饭, 菠萝油, 奶茶 ,红豆冰, 蛋挞咖哩饭(6.5分)算唔错 ,咖哩汁味道冇抢喉, 都有两只青口菠萝(5分)油冻咗喇, 牛油就更加 冰冻 而且硬, 佢冇整热畀我, 其实咁样有影响食物味道㗎蛋挞(6分)系佢哋嘅招牌 ,但系今次都唔够热, 对蛋挞嘅爱情分数真系会降低红豆 冰(6分)一般般啦 ,如果红豆 有日式甜品𠮶一种再梗系发达啦,香港茶餐厅都算系咁㗎喇奶茶(8分)冇令我失望,黑白奶冲出嚟好饮,茶味够浓, body 够 full, 终于无辜负我今次入嚟叹奶茶 嘅冲动
评分制度: ( 0 至10 )
龄最低分,十为满分....

叫咗 有咖哩海鲜饭, 菠萝油, 奶茶 ,红豆冰, 蛋挞