2016-10-18
作为一个正宗MK"港童" 每月出几次旺角系唔少得既动作 但几个朋友系旺角行到累累地又未食野可以去边hea好? 有人就选择去网吧,去酒吧,去STARBUCK,而家其实都系好多选择,就系成班fd去楼上cafe坐下,倾下计,食下野,玩下card game就至爽啦今次小弟同大家分享一间位于先达广场隔黎既楼上cafe & party house. 话得系cafe & party house地方当然要有返咁上下大啦 店家位置可能会有D难揾,一入门口就有一只可爱既兔仔迎接我地 客人可以随便同佢玩 咁当然要温柔d啦Cafe内有多张大枱同梳化 好适合一大班朋友黎一齐食饭同玩game食物方面味道都ok 除左薯条果d小食 亦有餐拣 试左焗肉酱意粉同牛肉汤乌冬都几好食 唔驶怕系cafe得小食会食唔饱 饮品亦都有好多选择 最重要系呢度每枱都自成一角 唔会话好嘈 无论想静静地倾计定玩card game都得