2024-03-06
🇰🇷食得舒服嘅韩烧🔥-食肉兽朋友最钟意食韩烧 今次就约咗呢间宝勒巷嘅元祖店韩珍😚 环境同音乐都好轻松舒服 店员仲会过嚟帮手烧添 啱晒我呢啲厨房杀手呀🤭-🐷济州黑毛猪二人餐 $780讲到韩烧我就最钟意食猪 见到呢个黑毛猪二人餐就啱晒啦🫡酿冬菇伴柚子沙律 / 炸蛋梳乎厘第一次见食韩国嘢见到酿冬菇 好得意😯 食落好清新🌞 炸蛋梳乎厘外形好得意 食落啖啖蛋香🍳济州黑毛猪五花肉 / 济州猪五花肉 / 特级猪颈肉喺店员帮手之下嚿嚿都烧得好香口呀🥓 黑毛猪猪味香 猪颈肉都好juicy😍 攞块生菜加啲酱包住嚟食 系韩国嘅味道🤤 生菜可以任添架🙆🏻明太鱼面 / 韩式泡菜解酒锅明太鱼面食落好似水冷面咁 食肉食到有啲腻嘅时候就啱晒啦🍃 泡菜解酒锅饮落好似有啲蕃茄味咁 好味㖞😳-🍧芒果益力多刨冰 $98估唔到烤肉店个刨冰都咁出色🥹 成个冰底都系芒果味加上有啲椰果 唔系原味冰加芒果酱咁hea 欣赏💞-🍨韩式手作雪糕 马格利酒味 $28今餐最惊喜嘅手作雪糕‼️ 食到好香嘅米酒味 完全系好似平时食韩国菜饮𠮶啲咁🍶 为咗呢杯雪糕我会再返嚟🫠-📍韩珍 (宝勒巷)尖沙咀宝勒巷6-8A号盈丰商业大厦1楼-
🐷济州黑毛猪二人餐 $780
讲到韩烧我就最钟意食猪 见到呢个黑毛猪二人餐就啱晒啦🫡
酿冬菇伴柚子沙律 / 炸蛋梳乎厘
济州黑毛猪五花肉 / 济州猪五花肉 / 特级猪颈肉
明太鱼面 / 韩式泡菜解酒锅
🍧芒果益力多刨冰 $98
🍨韩式手作雪糕 马格利酒味 $28
📍韩珍 (宝勒巷)
尖沙咀宝勒巷6-8A号盈丰商业大厦1楼