2020-04-21 733 浏览
去完Aeon入货.。真系有啲攰😅就唔煮啦,午餐同老公喺 宇晴汇商场食埋 😝😝见到呢间拉面店好吸引 ,午餐仲好多选择㖞 😆入去之前店员都为我哋探热,役情期间,做多一步大家安心一啲😌😌一坐低 店员即刻送咗两个口罩同一支洗手液畀我哋,真系好窝心呀 🥰🥰午市套餐都好多选择一我拣咗 set餐 元拉面加叉烧炒饭 ,老公拣咗 网烧雪花牛扒定食 ,叫多支白葡萄碳酸 日本直送,好有日本feel,拉面汤底 一啲都唔油 ,但又很浓郁 ,汤底掂!拉面都唔错 ,加上笋片 味道很夹 🍜🍜叉烧炒饭亦都很干身 够香口 ,但就油咗少少 🤏网烧雪花牛扒定食有惊喜 🤩🤩卖相一百分 ,网烧纹非常靓,食欲大增 ,仲有炭烧味浓沃 五成熟刚刚好 👍👍👍配饭一流 ,跟埋沙律同面豉汤㖭 😬😬而且块扒非常厚 感觉很抵食呀 估唔到屋企附近商场细细都有如此高质嘅日本拉面店😌😌而且食物种类仲好多添 回头指数非常高呀👍

叉烧炒饭亦都很干身 够香口 ,但就油咗少少 🤏