2020-07-11 5987 浏览
拣呢间庆祝老公生日,贪佢有生蚝同红白酒任饮。是晚提供纽西兰生蚝,不是即开即冲洗𠮶种,系预先已开好,每次只比2只,都几大只,creamy,颇滞肚,故即使爱蚝嘅我俩只能食半打便要stop了。有沙律,cold cut, 热荤,粥面,但款式偏少,无咩嘢可拣。甜品款少,还好有movenpick 多款口味雪糕。酒方面,白酒好饮过红酒。服务方面,基本茶餐厅咁啦,环境亦似canteen。优惠价黎食,埋单每位500多d,已包加一,性价比偏低,若唔食生蚝就更低。个人认为食高级放题会更好。(疫情下,每次要戴回口罩出去取食物,餐厅好应该提供口罩袋。见有好几位食客可能贪方便,就咁拉下口罩至下巴黎食,这样更加不卫生吧!)
  • 牛仔粒
  • 生蚝