2004-11-24 22 浏览
旧同事话呢度好食就黎试下,揾左好耐先揾到,点知一开LIFT门,黑到爆,仲以为出左层.初初话食上海野,点知黎左间咁grand o既野,有D愕然.总觉食中菜系应该光光猛猛,开开心心,热热闹闹.服务十分好,抬埋凳仔黎比女士们放手袋,餐具都好精致.过份o既系食食下竟然隔离台有人吸烟,飘哂过黎!讲番d野食先,我个人就觉得d野食一般啦,赛螃蟹,狮子头同小笼包无甚特别,小笼包皮好薄,个底贴左块薄o既瓜片,刮佢上匙无咁易穿,不过真系要一啖食落口,反正d汁出奇地唔烫口,味道就麻麻喇.醉鸡酒味较浓,但食落冇乜未.炸鳝就唔错,好脆.闻到d鸡汤味就谂起鱼翅XD 担担面比一般o既辣,唔食开辣o既人未必接受到.最好食系宫保虾丁~~~:9游客生意..食样o者~

游客生意..食样o者~