2024-06-08
⭐️烧虾场超级大,干净无鱼腥味,装修风格好似韩式烧肉店,好地😆⭐️我地坐个位侧边有💧水糟可以自己夹🦐🦐虾,间唔中店员会加虾,唔惊烧到无虾,虾嘅size 都几大只(见图)。 烧熟后虾壳焦香虾肉弹呀👍🏻,超好食,佢地个🌶️泰式酱好好味,一定要点👍🏻⭐️自助区嘅海鲜好新鲜,鲍鱼大大只,🐟鱼类,贝壳类都好新鲜,其中扇贝最好食。雪柜有各式🥩烧肉,香肠,包心丸 ,连🐔鸡软骨同鸡皮都有而且仲好好食,另外 仲有新鲜🍄🟫菇类,茄子🍆,粟米🌽,脆肉瓜,南瓜🎃等等,烧野食都可以好健康。 一边饮住野一边烧野食真系👍🏻👍🏻👍🏻⭐️酒精类饮品有黑啤,🍺啤酒,居然有支装hoegaarden rosee 同韩式清酒; 其他饮品有汽水,支装茶,同果汁,当然仲有教主代言嘅00HA,同埋好耐无见嘅Qoo~~~🤣