2021-11-28 775 浏览
承蒙朋友仔既好运黎左呢度食大餐😋😋餐厅唔大,装修唔系好靓、不过食材新鲜如果唔系要靓景的话呢度系CP值几高既地方正所谓餐厅细细物以罕为贵全晚只有一只龙虾一只蟹、龙虾控既我梗系拣左龙虾啦😋😋😋 2人餐upgrade去新鲜龙虾只系$1900,唔系伊势丹龙虾而系澳洲龙虾,呢件事真心好抵食前菜:正正常常冇乜特别呢度系半只,我地4个人、师傅好细心帮我地开边share 👍🏻龙虾新鲜多肉、师傅掌握火候非常好又唔会过熟、调味都好够😋😋 美中不足既系可能拎埋个虾头去整面豉汤就perfect la我地个餐仲有大过手掌既虎虾,虽然睇得出系冰鲜但师傅都煮到爽口弹牙好好味😋鲍鱼好新鲜、都系果句火侯好紧要、师傅煮到刚刚好😋😋话说我忙住食只龙虾食唔切鲍鱼、细心既师傅会系你食既时候帮你加热返、呢个细心真系要比个like佢👍🏻👍🏻因为小妹我唔食牛所以拣左猪…um…如果有得拣都系唔好食猪啦,呢个猪可能唔肥?口感麻麻地、食哂又好饱咁睇返朋友仔个牛,好明显出色好多、朋友仔话连块面包都好好食🤪蒜蓉炒杂菜,正常原本呢个系炒公仔面,点知师傅可以俾我哋拣竹炭乌冬、wooo….正😋😋个乌冬口感好弹牙,师傅仲加左bb沙律酱去炒、好新奇最后
承蒙朋友仔既好运黎左呢度食大餐😋😋
餐厅唔大,装修唔系好靓、不过食材新鲜
如果唔系要靓景的话呢度系CP值几高既地方
正所谓餐厅细细物以罕为贵

前菜:正正常常冇乜特别

龙虾新鲜多肉、师傅掌握火候非常好又唔会过熟、调味都好够😋😋
美中不足既系可能拎埋个虾头去整面豉汤就perfect la

鲍鱼好新鲜、都系果句火侯好紧要、师傅煮到刚刚好😋😋

睇返朋友仔个牛,好明显出色好多、朋友仔话连块面包都好好食🤪

蒜蓉炒杂菜,正常

最后甜品系荔枝雪糕、为呢餐画上一个完美嘅句号😌😌
总结….我会再帮衬👍🏻👍🏻抵食啊
Joe师傅都好nice