2019-08-09
朋友介绍呢间私房边炉,话D汤底系手工整,而且好饮,所以就去试下。我地叫左椰子鸡煲汤底,小编唔系特别钟意椰子味,但同行朋友都钟意,所以就跟大队。鸡系比我地自己落落去。见到鸡肉个样都几新鲜同多肉。有比D调味料,有心思~老板娘会帮我地睇火,饮得嘅时候会同我地讲,饮哂D汤先开始打边炉。个汤真系好好饮,一锅4个人分真系唔够喉虽然小编唔好椰子,但呢个鸡煲令我改观,因为真系好清甜好味,原来靓野食落真系唔同D!D鸡肉质好,嫰滑新鲜,唔韧。调味料都几齐,平时食开嘅都有。特别介绍嘅系最上排左二𠮶樽,系舖头特制嘅虾酱,有D似XO酱,不过唔辣嘅,几好食架~呢度D𩠌都好靓好新鲜我地叫左个安格斯牛,劲好味呀!!好冧,牛味够重,唔苏,又新鲜,劲满足!个猪都好好食,好新鲜同冧,佢薄切,所以唔洗渌太耐就食得,咁就唔怕太老啦~豆腐吸左D椰子鸡汤味好正,而且好新鲜小编超钟意食蟹柳,打边炉必点,正!菜超级新鲜同大份,好好食比 menu 大家参考下~ 呢度D食材好新鲜,汤又好饮,物有所值
鸡系比我地自己落落去。见到鸡肉个样都几新鲜同多肉。
有比D调味料,有心思~
个汤真系好好饮,一锅4个人分真系唔够喉
D鸡肉质好,嫰滑新鲜,唔韧。
呢度D𩠌都好靓好新鲜
豆腐吸左D椰子鸡汤味好正,而且好新鲜
小编超钟意食蟹柳,打边炉必点,正!
菜超级新鲜同大份,好好食