2019-07-12
同事钟意去可以坐好耐嘅地方食饭,慢慢吹水唔使畀人赶,呢间佢哋话野食好新鲜,最紧要抵食。肥牛一份肥牛可以有咁大碟真系太抵食,重点系牛肉好重肉味,薄薄一片但味道好似食咗一大旧咁,整体唔算肥,点少少酱汁食会好食D。墨鱼滑弹力十足,蟹籽增加口感同鲜味,完全感受到手打嘅效果,最紧要唔腥!午餐肉呢度嘅食材份份都系超大件,连午餐肉都好似切晒成盒畀你,午餐肉咸香满满,仲会食到条条肉丝,唔错唔错。妙制西洋菜饺 呢度D饺同丸都系人手新鲜制作,我地选择左个名特别D嘅西洋菜饺,原来佢放汤好清甜好入味,个皮薄仲好弹,推荐!响铃佢旧响铃件件都咁大旧,豆味渌完出晒黎,略嫌外层好似炸多咗少少,有D油索住。三文鱼刺身打边炉食刺身?又估你唔到地正常,虽然唔系超级惊为天人,但口痕食都可以接受。虽然餐厅地道D,但装潢隐约都有谂过,整体感觉唔错呢。
肥牛
墨鱼滑
午餐肉
妙制西洋菜饺
响铃
三文鱼刺身
虽然餐厅地道D,但装潢隐约都有谂过,整体感觉唔错呢。