2024-08-15
Bookmark咗叁不馆好耐,今晚终于嚟到,大满足卜卜蚬猪骨汤底,劲足料,满满嘅猪骨,大大粒蚬,份量足,完全无沙,好新鲜,汤底吸晒蚬嘅鲜甜,又多配料,萝卜吸收晒汤底精华,劲正黑安格斯牛皮腱,牛味劲香浓,油脂分布平均,切出嚟嘅厚度口感好好,啖啖牛肉劲满足鲜虾同鲍鱼都好新鲜,爽口弹牙,洗得又干净五宝丸好高质,虾丸、牛丸、猪肉丸、墨鱼丸同鲮鱼丸,食每一款都好似食紧虾、牛、猪、墨鱼同鲮鱼嘅形原咁,打得好弹牙;鱼皮饺好特别,鱼皮比坊间食到嘅更烟靭,好有咬口鸭血好好味,蔬菜拼盘款式多又新鲜,亦洗得好干净薏米水好清甜解渴,打边炉饮好畅快前菜嘅青瓜云耳花生都好开胃提供嘅酱料款式好多,特别想赞佢哋嘅自家制沙嗲酱同埋葱油,浓而不腻饮品嘅选择都好多,仲做紧好抵嘅优惠,消费满$500,share叁不馆嘅一个IG post,加一蚊就可以有一支青岛或者加士伯,用10支做单位,好抵饮食物选择嘅款式都好多,唔同部位嘅牛肉、其他肉类、各式饺子同肉丸、炸物例如紫菜响铃、唔同嘅蔬菜等等,款款都好吸引睇店面就知叁不馆嘅风格好特别,好有香港本土风味,感觉好chill,座位又阔又干净,店员又会好贴心咁为客人介绍食物,质素高份量足
鲜虾同鲍鱼都好新鲜,爽口弹牙,洗得又干净
鸭血好好味,蔬菜拼盘款式多又新鲜,亦洗得好干净
薏米水好清甜解渴,打边炉饮好畅快
前菜嘅青瓜云耳花生都好开胃
睇店面就知叁不馆嘅风格好特别,好有香港本土风味,感觉好chill,座位又阔又干净,店员又会好贴心咁为客人介绍食物,质素高份量足服务好,值得encore