正值新年约咗美女友人聚一聚❤️心有灵犀想食放题放肆疯吃!拣咗人气爆灯嘅大喜屋!好彩第一轮已经嚟到开餐~如果唔系有排等位😆😆每人连加一都只系三嚿水左右!就可以任饮任食两个钟超抵!马上QRcode落单~上菜速度极快!食到我哋好开心🙌🏻🙌🏻.除咗必叫嘅✨刺身(必食:✨极品大赤虾、✨池鱼王)之外;最欣赏呢度有多款创作寿司🍣如:✨海胆鱼子拖罗蓉中饼、✨鹅肝芝士鳗鱼卷 等等😋又精致又好食;烧物同一品料理都琳瑯满目😍😍我哋重点追加嘅有:果香出众嘅✨烧榴梿 & 又香又养颜嘅✨极上椰皇燕窝炖蛋白;自助区仲有海量:✨水果、✨熟食、✨小食、✨甜品、✨饮品(清酒,咖啡,茶类,汽水,啤酒样样齐)、✨汤品等等等等;当然唔少得贵价H牌及M牌雪糕要食番两杯🍨.餐厅仲不时会增添新菜式~今次试咗✨酥皮焗周打鱼汤、✨老香港极尚手工叉烧……等等(连蛇羹都有得食😝😝)最令我哋惊艳嘅系有一道✨极品芝士烤榴梿羊腩煲❗(唯独太饱食唔落😆要下次试喇!!)