今次系朋友介绍既粥底火锅 我地有4个人 所以好好彩安排坐系vip房 虽然坐系房 但系店员经常入黎问我地有咩需要 唔知系咪vip房可能少人坐 略嫌櫈同台有少少污秽 但系可以接受 我地要求热水洗碗 店员帮我地全部餐具拎去洗 服务细心一流 到拣食物喇 佢本身可以单点同套餐 我地觉得套餐抵食d 所以就拣左套餐 套餐分别有3个 而最贵既套餐要早一日预订 所以我地拣左中间价钱既套餐 全部食材都好新鲜 同埋洗得干净 圣子无沙 鲍鱼刷到无黑边 墨鱼滑好弹牙 所有海鲜都系生猛既 当中贵妃蚌无货 老板好好人咁用鲍鱼顶上 有人唔食牛肉 就用鸡同鱼代替 全部唔使加钱 另外我地再叫左鱼皮 $48一份 不过唔知系咪新鲜炸起 食落系微暖同脆口 最后既粥底火锅 系有店员入黎煮粥 再分碗上~我地对今次既海鲜粥底火锅 赞口不绝 值得推荐^^
我地对今次既海鲜粥底火锅
赞口不绝 值得推荐^^