叫左个龙虾铁板烧套餐 价钱系二千几 会期望食物系会令我有惊喜 但点知呢个套餐冇卑到我惊喜都算 只系一般餐厅水准 仲要啲食材完全冇鲜味🙂有几道𩠌更加系令人失望 绝对吾值呢个价🥲1. 前菜: 普通沙律加豆腐😶‍🌫️2. 鱼: 个师傅分开煎鱼肉同皮 我以为一定好好食啦 点知皮系煎到苦既 鱼肉系食得出普通街货 冇咩鱼味 出面普通香煎既鱼都好食过呢个鱼😅3. 龙虾: 失望!虽然质感算系弹牙 但龙虾味吾重 要加埋海胆汁先有味🥲4. 菇: 普通正常既菇😀5. A5和牛: 只可以讲出面有更靓既A5和牛😅出面既A5和牛系入口即化 但呢个只系较嫩口😂绝对去吾到入口会融化既水平最令我无奈既系个师傅加左劲多盐系碟菜到 份羽衣甘蓝咸到傻🙂6. 炒饭: 普通酒楼水准7. 汤: ok 有菇味8. 甜品: 柚子味雪糕算系成餐最令人惊喜😅几淡香几好食🤣蜜瓜正常总结: 吾值呢个价☹️摆碟系好睇嘅 打卡ok 但食物质素真系差😌另外 我见个师傅有时会抹一抹成只碟 先上野食 但其实块布系就甘放系后面张枱到(抹碟果一面系掂住张枱) 好似吾多卫生😪

1. 前菜: 普通沙律加豆腐😶‍🌫️
4. 菇: 普通正常既菇😀