2022-12-13
男朋友劲钟意打边炉,试过呢间餐厅之后大赞,汤底同食材都好满意🥰🥰调味自己话事,落几多都得😆汤底拣咗椰子清鸡汤($227)非常清甜,饮到椰子香味,同埋鸡件好新鲜,一路饮汤一路食嫩滑鸡件👍🏻👍🏻推介~是日生蚝($152)一共有4只蚝,都几大只,食到啖啖肉,新鲜食到海水味😋美国Prime顶级牛颈脊($238)睇啲油脂分布就知道靓嘢啦,非常新鲜。食落有牛香,嫩滑,基本上唔洗加酱料都好好味🙌🏻木耳鲜虾云吞($86)推介~鲜虾大大只,馅料比例好,食落好鲜味!鲜打四宝丸($86)有牛丸、虾丸、墨丸、猪肉丸各2粒,自家制零舍唔同,食落弹牙有肉香,必叫!鲜鹅肠($87)第一次打边炉食鲜鹅肠,渌几秒就食得,食落好爽脆,虽然系内脏,但食落冇异味,而且冇肥腻感觉✨鲜炸脆响铃($55)同坊间嘅现成响铃食落完全唔同,高质好多,新鲜炸起,渌3-4秒,外面淋淋地,但内边仍然系脆嘅,好好食😋😋生啤($68)星期一做优惠买一送一,好抵😍😍打边炉配啤酒一绝呀~
调味自己话事,落几多都得😆
是日生蚝($152)
一共有4只蚝,都几大只,食到啖啖肉,新鲜食到海水味😋
美国Prime顶级牛颈脊($238)
木耳鲜虾云吞($86)
推介~鲜虾大大只,馅料比例好,食落好鲜味!
鲜打四宝丸($86)
鲜鹅肠($87)
鲜炸脆响铃($55)
生啤($68)
星期一做优惠买一送一,好抵😍😍打边炉配啤酒一绝呀~