2019-04-29
星期五放工,同朋友谂唔到食乜,突然之间谂起呢间烤鸡!!由其系蜜糖咖喱果款😀食过几次都觉得好好食😉第一次黎尖沙咀呢间分店,星期五梗系多人Happy Friday架喇,我地拎左飞都排左20分钟左右。呢道啲座位都比较逼,袋都冇位放,建议可以仿效啲餐厅摆个篮俾人放袋,如果唔系揽住个袋食鸡都几呢hea....职员安排左我地坐左系一个灯光比较暗嘅位,影相冇咁靓😴呢间餐厅啲野食出名大碟,我同朋友两个人都嗌唔到好多样野,我地一共嗌左两样😂铁板芝士泡菜炒饭首先当然要将啲炒饭同芝士捞均佢,芝士真系百搭呀😍好好食,份量好大,芝士拉丝😍如果再热啲会更好😅由于我地好肚饿都清晒蜜糖咖喱烤鸡每次黎必点!每件烤鸡都占满左蜜糖,鸡件一咬开都肉汁丰富😋😋😋😋蜜糖味又不会抢走咖喱味!真系好好食啊😋我要俾5粒星!啤酒🍻烤鸡都要配啤酒!!Hite系韩国啤酒,个人钟意hoegaarden多点整体黎讲呢间食烤鸡真系唔会黎错嘅!同埋好岩一大班朋友黎食,因为啲野够大碟😂
铁板芝士泡菜炒饭
蜜糖咖喱烤鸡
啤酒🍻
烤鸡都要配啤酒!!
Hite系韩国啤酒,个人钟意hoegaarden多点