2024-09-01
繁忙嘅观塘街道,有间相当有格调嘅西式扒房😍,就座落于观塘亚太中心3/F#theflamebarandrestaurant,门口已经相当吸睛!由APM走来都系5分钟左右。除左牛扒薯条可食到饱,环境舒服而用餐不限时,亦有室外可供用餐,欢迎包场同埋与毛孩一齐用餐。🔥Mocktai l~ fruit punch & Okinawa Pineapple Special卖相打卡一流,未上主食先黎暖一暖场。口感清新,清爽微甜。而且不含酒精。岩晒D唔饮酒嘅人士。🔥安格斯牛西冷扒 我地分别点左七成同全熟,西冷牛扒已切件铺得满满一碟,外皮烤得脆嫩酥香,肉质够腍,入口多汁易嘴嚼,配上餐厅嘅自家制酱汁,推介~🔥薯条以一桶式上菜,份量超多,条条幼身好香脆,仲可以无限添加添!🔥追加香浓忌廉汤$15🔥追加凯撒沙律$38沙律菜新鲜,配上少许面包糠,一流开胃前菜。🔥追加火焰法式焦糖炖蛋 & 朱古力tiramisu$25侍应点下火焰,随即冒出熊熊红红火焰同花火,效果震撼,外层焦糖面够哂薄脆,食落好重奶味同埋蛋香,细细一件tiramisu为这丰盛的晚餐,划上完美的句号。
卖相打卡一流,未上主食先黎暖一暖场。口感清新,清爽微甜。而且不含酒精。岩晒D唔饮酒嘅人士。 🔥安格斯牛西冷扒
我地分别点左七成同全熟,西冷牛扒已切件铺得满满一碟,外皮烤得脆嫩酥香,肉质够腍,入口多汁易嘴嚼,配上餐厅嘅自家制酱汁,推介~ 🔥薯条
以一桶式上菜,份量超多,条条幼身好香脆,仲可以无限添加添! 🔥追加香浓忌廉汤$15 🔥追加凯撒沙律$38
沙律菜新鲜,配上少许面包糠,一流开胃前菜。 🔥追加火焰法式焦糖炖蛋 & 朱古力tiramisu$25