2020-10-31
成四个月无食寿司郎,无谂过宜家五点半拎飞都仲要等到七点半先有得食!差唔多试晒新品同期间限定 - 食欲の秋 黄金脂海鳗 $12 今期VIP!抵食!有少少入口融化,好肥美!炙烧油甘鱼配白萝卜片及茼蒿酱 $17 池鱼配香味野菜及芝麻辣酱 $17呢两款特别揾日本名厨大师打造,其实只系食到鱼既口感,之后前者系食到萝卜味,后者系葱同芝麻酱味(无食到辣味)鳕鱼白子军舰 $17 查完白子系乜野大家可能唔敢食,所以食左先讲,口感有啲似食紧骨髓,几滑既半固体状𩽾𩾌鱼肝军舰 $17 鱼肝味几浓,口感比较实在浓厚海胆寿司包 $17 比之前海胆包多左海胆,唔错带子双味 $27有味噌炙烧及酱油炙烧,可能之前几次都系食极厚帆立贝,今次食返正常size觉得细粒唔够喉,而酱油个味唔系好出。微辣中华风甜虾军舰 $12 好似食紧雪菜寿司咁...海松食贝 $12 几爽口厚切中吞拿鱼腩 $17 其实我对呑拿鱼无乜特别感觉,平同贵都好似差唔多酱渍三文鱼配三文鱼子 $17同之前食开无酱渍过既差唔多,无乜特别另外仲试左纳豆军舰 $12,呢个不得了!好似去左明将打大佬咁!闻落个味唔算臭,但放入口之后个感觉好核突,我食到想呕,不过朋友觉
差唔多试晒新品同期间限定 - 食欲の秋
炙烧油甘鱼配白萝卜片及茼蒿酱 $17
池鱼配香味野菜及芝麻辣酱 $17
𩽾𩾌鱼肝军舰 $17 鱼肝味几浓,口感比较实在
浓厚海胆寿司包 $17 比之前海胆包多左海胆,唔错
微辣中华风甜虾军舰 $12 好似食紧雪菜寿司咁...
海松食贝 $12 几爽口
另外仲试左纳豆军舰 $12,呢个不得了!好似去左明将打大佬咁!闻落个味唔算臭,但放入口之后个感觉好核突,我食到想呕,不过朋友觉得唔错-,-
萤光鱿鱼军舰 $17 虽然睇唔出都食唔出萤光,不过呢个我觉得几好食。