2022-06-12
禽晚一家三口去食,8点半入座,待应一路行就一路讲9点last call10点收舖,好啦用左10分钟点菜(个女待应态度系你叫到咩佢就话咩冇,*卖晒咩佢一早知,点解唔一早讲D咩冇*,仲要我一路点,佢一路作势要走,叫饮品都系我嗌`仲有',佢先行返转头约8点50分已经埋嚟叫last call,哗!赶收工都仲有成个钟㖞当时枱面连饮品都未到架!(前菜,行过2人枱都系用大碟,我𠮶D就用酱油碟上,跟住同我refill,不过冇生菜,全程上左一个豉油碟嘅菜,其实冇,系咪可以叫厨房洗多小小出嚟比客呢,食韩烧都冇D菜伴下)上菜后完全冇人理过我张枱,D待应净系我地侧边D枱ˋ乒令嘭冷'咁执枱.系一路食一路谷气(成舖D待应好似埋怨你9点几仲系道食紧饭嘅气氛下)9点40分我地完成依餐价值$1400嘅受气烤肉离开.垃圾级服务,出品点好都冇用,何况只系切D生肉我自已烧,之前一路都帮衬开几OK嘅,经过左依次嘅款待,免费都唔会再去.Black List Black List Black List