2022-02-15 35 浏览
之前经过见到佢地d摆盘已经好想食,成个套餐都好吸引咁,又有好多牛肉选择,钟意食牛嘅一定唔可以错过😝🥓京都胜牛三味套餐牛三味包括菲力牛、翼板牛同酱味薄牛,提得一提系佢哋会严选牛肉高质嘅部位,以高温炸至金黄酥脆,内里外脆,再沾上各式嘅酱汁,配搭出唔同味道既嫩牛。个人觉得牛肉部位好高质,煎得好靓,好鲜嫩,但唯一败笔系唔够热,感觉唔系即叫即做。三种牛肉相比,我比较钟意食酱味薄牛,酱汁味道浓厚,有啲入口即溶既感觉🥰🍱鲜嫩脆炸猪柳伴鳗鱼套餐炸猪柳好味!配上猪柳汁简直系十分美味,新鲜香脆。鳗鱼都唔错,不过我比较钟意食唔炸嘅鳗鱼多啲😂 每款套餐都配上麦饭,椰菜沙律同味噌汤。佢哋另一个推介位系有好多种酱汁俾客人选择,一定有一款你钟意既。有芥末酱油、山椒盐、招牌牛排酱、咖喱酱、葱花萝卜蓉汁,好多选择🙊饮品就拣左芒果奇异果味有汽特饮,味道冇乜特别,偏向芒果味重啲。而白桃蒟蒻冰茶冇乜甜味,啱晒钟意少甜嘅你

🥓京都胜牛三味套餐

🍱鲜嫩脆炸猪柳伴鳗鱼套餐